Hogyan tudtok velem együtt dolgozni?

1. Kontakt form kitöltése


Ha megtetszetek a képeim és szeretnétek, hogy én legyek a fotósotok töltésetek ki a Kontakt formot. Kíváncsi vagyok minden apró részletre, hogyan is álmodtátok meg a nagy napot.

2. Személyes Találkozó, szerződés


Örömmel venném, ha a szerződés előtt személyesen is megismerhetnénk egymást egy kávé mellett (ha a távolság miatt nem kivitelezhető videóhívásban is megoldható) Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak jöhet a szerződés! :)

3. A Nagy Nap


Az esküvőtök napján biztosítalak benneteket, hogy igyekszem minden pillanatot úgy megörökíteni, ahogy megálmodtátok. Egy dolgot garantálhatok, a fotók miatt nem kell aggódnotok.

4. Fotók átadása


Az esküvőt követő maximum 6 héten belül kézhez kapjátok a képeket egy prémium online galéria formájában. Ha kíváncsiak vagytok természetesen erről előzetesen tudok mintát küldeni.

CSOMAGOK

STANDARD

STANDARD

8 óra fotózás
1 profi fotós
aznapi kreatív fotózás
minimum 400 retusált kép
online galéria
képek átadása 60 napon belül

x

PREMIUM

PREMIUM

12 óra fotózás
1 profi fotós
aznapi kreatív fotózás
minimum 600 retusált kép
online galéria
képek átadása 40 napon belül

x

DELUX

DELUX

14 óra fotózás
2 profi fotós
jegyesfotózás
minimum 700 retusált kép
online galéria
képek átadása 20 napon belül

x
Valami egyedire vágytok?

Kiegészíthető

plusz szolgáltatások

+óra

külön napi kreatív / jegyesfotózás
másodfotós
útiköltség
elsőbbségi kidolgozás

FAQ

Van lehetőség személyre szabott csomagot is kérni?

Abszolút! Ha a fenti csomagok között nem találtátok meg a számotokra megfelelőt és más igényeitek lennének, osszátok meg velem és elkészítem a számotokra legmegfelelőbb ajánlatot.

Foglalót kell fizetni?

Igen! A foglaló díja a választott eküvői csomag árának 30%-a. Ezzel tudtok biztosítani, hogy a Nagy Napotokon csak számotokra leszek elérhető.

Mennyivel az esküvő előtt érdemes lefoglalni téged?

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb párom már 1 évvel az esküvő előtt lefoglal. A 2022-es naptáram 2021 októberig 70%-ra, 2022 január végégig pedig szinte 100%-ra megtelt.
Ha gondolkodtok, hogy felkérjetek érdemes mielőbb írni nekem, hiszen az időpontok nagyon hamar megtelnek.

Tudsz videóst is ajánlani?

Természetesen! Nagyon szívesen ajánlok videósokat is. Több partnerem is van, akivel rendszeresen dolgozunk együtt esküvőkön, 100%-osan megbízom bennük és szívesen ajánlom őket. Ha más szolgátatókat is kerestek (esküvőszervező, ceremóniamester, dekoros stb.) azt is nagyon szívesen ajánlok. Az évek alatt lehetőségem volt már rengeteg szuper kollégával együtt dolgozni.