TUDJ MEG TÖBBET RÓLAM

A Balaton mellett nőttem fel. Budapestre körülbelül 5 évvel ezelőtt kerültem az egyetemi tanulmányaim miatt. Ekkor kezdődött a fotózás iránti szenvedélyem, amely hamar fő tevékenységemmé vált. Energikus embernek tartom magam, szabadidőmben legszívesebben teniszezem és longboardozom. Emellett nagyon érdekel minden ami stílus és design, szeretem a divatot, a belső építészet, a parfümöket - ezekből merítek inspirációt.

Örömmel megismernélek titeket

Töltsétek ki a Kontakt formot és találkozzunk személyesen is!

FAQ

Van lehetőség személyre szabott csomagot is kérni?

Abszolút! Ha a fenti csomagok között nem találtátok meg a számotokra megfelelőt és más igényeitek lennének, osszátok meg velem és elkészítem a számotokra legmegfelelőbb ajánlatot.

Foglalót kell fizetni?

Igen! A foglaló díja a választott eküvői csomag árának 30%-a. Ezzel tudtok biztosítani, hogy a Nagy Napotokon csak számotokra leszek elérhető.

Mennyivel az esküvő előtt érdemes lefoglalni téged?

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb párom már 1 évvel az esküvő előtt lefoglal. A 2022-es naptáram 2021 októberig 70%-ra, 2022 január végégig pedig szinte 100%-ra megtelt.
Ha gondolkodtok, hogy felkérjetek érdemes mielőbb írni nekem, hiszen az időpontok nagyon hamar megtelnek.

Tudsz videóst is ajánlani?

Természetesen! Nagyon szívesen ajánlok videósokat is. Több partnerem is van, akivel rendszeresen dolgozunk együtt esküvőkön, 100%-osan megbízom bennük és szívesen ajánlom őket. Ha más szolgátatókat is kerestek (esküvőszervező, ceremóniamester, dekoros stb.) azt is nagyon szívesen ajánlok. Az évek alatt lehetőségem volt már rengeteg szuper kollégával együtt dolgozni.